Πιστοποίηση ΚΕΠΑ
Διεργασία σε εξέλιξη
Οδηγίες Χρήσης

Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Πιστοποίησης Διαχείριση αιτήματος ΚΕ.Π.Α. μέσω διαδικτύου

Αν διαθέτετε πρόσβαση στον μηχανισμό στον μηχανισμό αυθεντικοποίησης taxisnet της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικούς taxis) ακολουθήστε τις επιλογές στην κατηγορία «Με κωδικούς ΓΓΠΣΔΔ». Αλλιώς, στην κατηγορία «Χωρίς κωδικούς ΓΓΠΣΔΔ», έχοντας υπόψη ότι στην περίπτωση αυτή, για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα είναι υποχρεωτικό να μεταβείτε σε Υποκατάστημα Μισθωτών του e-ΕΦΚΑ και παραλάβετε Κλειδάριθμο.

Επιλέξτε:

  • «Εγγραφή χρήστη», στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε για πρώτη φορά. Με το πέρας της διαδικασίας θα εμφανιστούν στην οθόνη τα στοιχεία εγγραφής σας. Τα στοιχεία μπορείτε να τα εκτυπώσετε.

  • «Επανεγγραφή χρήστη», στην περίπτωση που είστε ήδη χρήστης της υπηρεσίας «Διαχείριση αιτήματος ΚΕΠΑ», αλλά έχετε ξεχάσει τον κωδικό χρήστη (username) ή το συνθηματικό (password). Για την επανεγγραφή σας θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτή της επιλογής, «Εγγραφή χρήστη».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολίτες που επιθυμούν να λάβουν προνοιακό επίδομα αναπηρίας του ΟΠΕΚΑ δεν πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στην εφαρμογή, αλλά απευθύνονται υποχρεωτικά στα Κέντρα Κοινότητας, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση με αριθμό Αριθμ. Δ12α/Γ.Π.οικ.68856/2202. Σύμφωνα με την παράγραφο 3α του άρθρου 4 αυτής, θα τους αποδοθούν αυτόματα κωδικοί πρόσβασης για την ηλεκτρονική εφαρμογή. Αν δεν έχουν λάβει τους κωδικούς στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εισηγητικού φακέλου για το αίτημά τους, θα πρέπει να καταχωρούν σχετικό ερώτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας με τον e-ΕΦΚΑ (https://www.efka.gov.gr/contact)

Ειδοποίηση Εφαρμογής
Παραμείνατε ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.
Διεργασία σε εξέλιξη